ПРЕСА УЛТРАЗВУК И ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ / студена преса /
Преса ултразвук и инфрачервени лъчи / студена преса /
Преса ултразвук и инфрачервени лъчи / студена преса /Разработена е на базата на нова технология за по-добро проникване на възстановяващите продукти в косъма. Действа без нагряване чрез комбинация между звук и инфрачервени лъчи.

Предлага се заедно със серия от продукти, които съдържат арган, хидратиращи агенти и протеини. Пресата разбива молекулите им на микроскопични частици и ги вкарва в най-вътрешния слой на косъма. Така се постига възстановяването му.

Преса създадена да дарява безпрецедентно зашеметяваща красота на косата. Това не е обикновена термична преса за изправяне на коса или просто още един уред с нагряващи се метални плочки. Това е ново поколение технология за красива коса, която е изключително успешна и популярна в салоните в Япония и Италия.Ултразвуковата и инфрачервена преса осигурява отлично неабразивно почистване на обвивката на косъма, както и супер дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструиращи активни агенти за трайно регенериране, блясък и копринена мекота.

С какви продукти се използва?
При нанасяне на професионална ампула за коса тя се смесва заедно с флуид или маска, за да се подсили ефектът. Прилага се най-вече за доста изтощени, химически третирани коси. Приложението на пресата с маска е преди всичко за сухи, непокорни коси и цели да ги обогати с влага и протеини. Идеални продукти са още Аргановото масло и всички активни продукти от марката Matrix.

Какъв резултат се постига?
Клиентът се сдобива с много гладка и лъскава коса. Третирането придава плътност на косъма. Резултатът е видим още от първата процедура – невероятен блясък и мекота. Това е оптимална терапия за клиенти с дълги коси.

Колко често трябва да се прави терапията? 
Препоръчва се два пъти в месеца, докато косата напълно се възстанови. След това може да се прави поддръжка веднъж месечно.

Колко време отнема процедурата?  
Терапията продължава 20-30 минути в зависимост от дължината и гъстотата на косата. Пресата не изправя косата, а само вкарва продукта за възстановяване на косъма. Усеща се лека хладина, защото пресата не нагрява като обикновените преси за изправяне.

Върху каква коса се прави? 
Няма значение дали е къдрава или права. Трябва само да е влажна и с нанесена професионална маска или ампула. Желателно е косата да не е прясно боядисана, защото малко или много част от цвета ще се изтрие. Идеален вариант е когато е изминала поне една седмица от боядисването.



Най-четено

Станете Facebook фен