Ламиниране на косата
Ламиниране на косата
Ламинирането на косата e един нов метод за заздравяване и възстановяване структурата на косъма.
Освен това ламинирането увеличава обема на косата даже след една процедура.
Процесът на биоламиниране придава супер-блясък, еластичност и защитава цвета на Вашата коса!
Ламинирането на косата се базира на технологията на йонно капсулиране на косата - последното революционно развитие на японските учени: според физичните закони биоламинатът се базира на идеята за взаимното привличане на противоположно заредени йони (положително и отрицателно).
Косата се измива със специален арганов шампоан, който нежно почиства и възстановява хидратацията. На влажната коса се нанася дълбоко регенерираща арганова маска – хидратираща, трайно реконструираща и подхранваща. Маската въздейства минимум 7 минути. За максимален ефект на ламиниране косата се обработва със „студена преса”- специална професионална иновация, съчетание между инфраред и ултразвукова технология, която действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма. Косата се изплаква и се стилизира с арганово масло или арганов спрей, според нуждите и вида на косата. Ефектът трае 20 дни.
Какво печели Вашата коса от ламинирането:


  • Биоламинатът заравнява неравностите и травмите на косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси, като неговата гладка повърхност придава изключителен блясък на косата; 
  • Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой, като съответно и обема на косата нараства със същия процент;
  • Косата получава изключителна гъвкавост, която улеснява разресването и. Косата, облечена в целулозно покритие и обработена със сешоар трайно запомня придадената й вече форма. 
  • Покритието запазва цвета на косата, като пречи за преждевременното измиване на нанесения цвят. Цветовете се запазват, докато се отмие самия биоламинат. Обикновено покритието започва да се измива месец, след процедуата, като процесът е плавен и постепенен. Ако повторите процедурата, няма опасност да се получи пренасищане. Косата поема точно толкова биоламинат, колкото може да приеме. 
  • Биоламинатът оцветява сивите коси. 

Вреден ли е биоламинатът за косата?
В никакъв случай! Биоламинатът оказва защитна и подхранваща роля за Вашата коса, а също така има лек овлажняващ ефект. В същото време позволява както на косата, така и на скалпа да дишат. След обработката на косата с биоламинати, тя изглежда свежа и гладка, благодарение на протеиновите комплекси, извлечени от перли. Съставът на продукта не включва пара-фенилен-диамин, така че няма опасност от никакви алергични реакции. Благодарение на свойствата на протеините, които влизат в състава на целулозата, косата има такъв забележителен вид. Също така в действието на протеина влиза и защитата на косата от ултравиолетовите лъчи, които оказват вредно влияние. Освен всичко останало, при използването на биоламиниране, цветът се задържа значително по-дълго, благодарение на слоя, който не позволява бързото отмиване, защото първоначално се отмива само ламината, а чак тогава и самия цвят. Допълнителният слой подпомага удебеляването на косъма. Затова и обемът зрително се увеличава. След ламиниране на косата може да почувствате, много по-лесното стилизиране на косата, а по-продължителното запазване на придадената форма. Може да подберете абсолютно различен тон за косата: като се започне от прозрачните и се завършва с най-ярките и експресивни. Ламинирането на косата позволява както лесната грижа, така и лечение. След него не бива да се вълнувате за повишената влажност, която влияе на прическата, защото слоят притежава влагоустойчиви свойства.

Най-четено

Станете Facebook фен